Tenerife 13-2-25 dag 3 donderdag

13 februari 2025 - Granadilla de Abona, Spanje

Feest in de tent! We vieren het niet. Theo wil niks speciaals dus dit wordt een gewone geniet dag.

Gisteren hebben we in Casino San Miguel gegeten en anders dan de naam zegt was het een spaanser dan spaans restaurantje. Het leek wel een gymzaaltje met houten tafeltjes wit en kaal.

Vanmorgen na het ontbijt vertrokken naar Los Gigantes. In puerto de Santiago gestopt voor koffie. De route was druk en we stonden een paar keer in de file. Langs de kust staat het vol met hoogbouw ,hotels en reclameborden. Het strand slaan we even over

We parkeren aan het begin van de straat. Dan bergaf naar de koffie en barraquito. Het is heerlijk warm en wordt nog warmer omdat we bergop terug moeten lopen.

Verder naar Los Gigantes. Een paar steile kliffen. Een beetjes als de Engelse kust alleen zwart in plaats van wit. Zo dat kan weer van de bucketlist! We rijden weer terug en gaan op zoek naar een tafel voor vanavond.

We reserveren bij een Asado ( gril) voor straks. De slingers voor de verjaardag hangen er al.

Eerst nog even relaxen aan het zwembad. En we hebben tijd om wat sinaasappels te plukken. Dat kan bijna vanuit het raam van onze kamer en ze zijn erg lekker.

Quote van de dag van Theo: “ bedankt voor alle felicitaties “

1. Menno:
    Hiep hiep... Salud
  2. Hans:
    13 februari 2025
    Ten eerste Theo nog van harte gefeliciteerd en wat een skin verhaal weer. Al op de hoogste berg van Spanje geweest ? Maak er iets leuks van vanavond en smakelijk eten.
    Gr Hans.
  3. Helma Toonen Dekkers Peeters:
    13 februari 2025
    Morgen staat de berg op de planning. Hopelijk niet zo spannend rijden als de terugweg van het eten zojuist. Pffffff en namens T bedankt voor de felicitatie
  4. Johanna Hendrina Francisca Hebing:
    14 februari 2025
    Proficiat Theo en een fijne vakantie samen.
  5. Wim van Deursen:
    14 februari 2025
    Nog van harte gefeliciteerd !
  6. Gerrie:
    14 februari 2025
    Theo nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, volgens mij lukt t wel om een fijne dag te hebben samen, nog veel plezier daar in t warme, hier is t verdomd koud
  7. Annie van Hooff:
    15 februari 2025